De mediationfactor is een mediation specialist die jou kan helpen met een conflict. Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Groningen.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Groningen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We doen zaken met ondernemers in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Denk hierbij aan deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Groningen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij De mediationfactor uit Groningen goed.