De Mare Mediation & Advocatuur is een mediator die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van mediators in de regio van Maurik.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? De Mare Mediation & Advocatuur uit Maurik biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Maurik.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Maurik.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We werken samen met verschillende bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!