Erachter komen wat De Leon & Bosman Advocaten of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van mediation bedrijven in Haarlem laat je jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij De Leon & Bosman Advocaten uit Haarlem op de juiste plek.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Haarlem.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met bemiddeling in de regio van Haarlem.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze website. We werken samen met verschillende partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!