Meer informatie over wat De Lange Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van mediation bedrijven in Zwolle laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? De Lange Mediation uit Zwolle levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Zwolle.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van Zwolle.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!