error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat de Klerk & Rozemeijer Advocaten of een andere mediator voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van Velserbroek.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen je bedrijf? de Klerk & Rozemeijer Advocaten uit Velserbroek verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Velserbroek.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Denk hierbij aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Velserbroek.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

de Klerk & Rozemeijer Advocaten
Branche
Mediation
KVK
34324231
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
06-03-1998
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators