De Kleijne & Janssen is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een ruzie. Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de omgeving van UDEN.

Diensten

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks UDEN.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? De Kleijne & Janssen uit UDEN levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van UDEN.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via deze website. We doen zaken met ondernemers in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.