error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat De Kleijne & Janssen of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van UDEN.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij De Kleijne & Janssen uit UDEN op de juiste plek.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van UDEN.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als je jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van UDEN.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We doen zaken met verscheidene partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

De Kleijne & Janssen
Branche
Mediation
KVK
16075639
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-06-1994
Medewerkers
6

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators