Weten wat De Horst l Scheidingsadvocaten en Mediators of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van bemiddelaars in de regio van Amersfoort.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Amersfoort.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? De Horst l Scheidingsadvocaten en Mediators uit Amersfoort biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht je dan ook alleen met mediators in de buurt van Amersfoort.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.