Meer informatie over wat De Haas en De Jong Advocaten en Mediators of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van mediation bedrijven in de buurt van Tilburg.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een issue hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Tilburg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Tilburg.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je bedrijf? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij De Haas en De Jong Advocaten en Mediators uit Tilburg op de juiste plek.