error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

De Haart Mediation & Advies is een mediation specialist die jou kan helpen met een ruzie Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Rotterdam.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij De Haart Mediation & Advies uit Rotterdam goed.

Diensten

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Rotterdam.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Rotterdam.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We werken samen met ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

De Haart Mediation & Advies
Branche
Mediation
KVK
24436902
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators