error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

De Haart Mediation & Advies is een mediation specialist die jou kan ontzorgen bij een ruzie. Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Rotterdam.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van Rotterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Rotterdam.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? De Haart Mediation & Advies uit Rotterdam verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

De Haart Mediation & Advies
Branche
Mediation
KVK
24436902
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators