error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

De Grave De Mönnink Spliet Advocaten is een mediator die jou kan helpen bij een ruzie Vul het formulier in en krijg gratis offertes van mediators in de buurt van Amsterdam.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een partij die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij De Grave De Mönnink Spliet Advocaten uit Amsterdam op de juiste plek.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We werken samen met verscheidene partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

De Grave De Mönnink Spliet Advocaten
Branche
Mediation
KVK
64758869
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
15-12-2015
Medewerkers
8

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators