Ontdekken wat De Friese Rechtshulp advocaten en mediators of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om passende offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van Leeuwarden laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediators in de buurt van Leeuwarden.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Leeuwarden.

Heb je een onenigheid met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij De Friese Rechtshulp advocaten en mediators uit Leeuwarden op de juiste plek.