error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat De Friese Rechtshulp advocaten en mediators of een andere mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van mediators in de omgeving van Leeuwarden laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de overheid, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? De Friese Rechtshulp advocaten en mediators uit Leeuwarden levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo snel als het kan scheiden, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Leeuwarden.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Leeuwarden.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

De Friese Rechtshulp advocaten en mediators
Branche
Mediation
KVK
57795525
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-05-2013
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators