Ontdekken wat De Familiezaak Deventer of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze voorstellen van mediators in de omgeving van Deventer.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Deventer.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een zakelijk conflict? De Familiezaak Deventer uit Deventer biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met mediators in de regio van Deventer.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.