Ontdekken wat De Familiezaak of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om passende offertes te bekijken van mediation bedrijven in Utrecht laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je dan ook alleen met mediators in de buurt van Utrecht.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de website. We werken samen met bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Taken

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Utrecht.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij De Familiezaak uit Utrecht goed.