error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat De Familiezaak of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in Utrecht laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? De Familiezaak uit Utrecht levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Utrecht.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met bemiddeling in de regio van Utrecht.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We werken samen met ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

De Familiezaak
Branche
Mediation
KVK
62484109
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-02-2015
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators