Weten wat De Eerlijkheidsfabriek of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Om goede offertes te bekijken van mediation bedrijven in de regio van Hilversum laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Hilversum.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? De Eerlijkheidsfabriek uit Hilversum verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je daarom enkel met bemiddeling in de regio van Hilversum.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.