Ontdekken wat De Brug Buro voor mediation-Familiemediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg gratis offertes van mediation bedrijven in de regio van Enkhuizen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen je onderneming? De Brug Buro voor mediation-Familiemediation uit Enkhuizen verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Enkhuizen.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je daarom alleen met mediators in de buurt van Enkhuizen.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We doen zaken met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!