error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat De Boorder Schoots Familierechtadvocaten of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van mediators in de omgeving van Amsterdam laat je jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? De Boorder Schoots Familierechtadvocaten uit Amsterdam levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Amsterdam.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We werken samen met verschillende partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

De Boorder Schoots Familierechtadvocaten
Branche
Mediation
KVK
32145383
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2002
Medewerkers
18

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators