Erachter komen wat De Boorder Schoots Familierechtadvocaten of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam laat je jouw details achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? De Boorder Schoots Familierechtadvocaten uit Amsterdam verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo snel mogelijk scheiden, zonder problemen? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Amsterdam.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediators in de regio van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!