De Bemiddelaer is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in Joure laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Heb je ruzie met een ander? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij De Bemiddelaer uit Joure op de juiste plek.

Diensten

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Joure.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Joure.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We doen zaken met een groot aantal partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!