error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat De Bemiddelaer of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om goede offertes te bekijken van bemiddelaars in de buurt van Joure laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij De Bemiddelaer uit Joure goed.

Diensten

Zo vlug als mogelijk is scheiden, zonder hindernissen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Joure.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een probleem hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom alleen met bemiddeling in de regio van Joure.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

De Bemiddelaer
Branche
Mediation
KVK
01104273
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators