error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

DAS Rechtsbijstand is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een ruzie Om passende offertes te bekijken van bemiddelaars in de omgeving van Amsterdam laat je jouw details achter in het formulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? DAS Rechtsbijstand uit Amsterdam biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieconflict oplossen? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Amsterdam.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

DAS Rechtsbijstand
  • De entree 222, 1101EE, Amsterdam
  • 020-6518888
  • das.nl
Branche
Mediation
KVK
33110754
Bedrijfsvorm
Naamloze vennootschap blijkens statuten structuurvennootschap
Oprichtingsdatum
15-07-1963
Medewerkers
650

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators