error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

DAS Rechtsbijstand is een mediation specialist die jou kan helpen bij een onenigheid. Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in Amsterdam laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een zakelijke ruzie? DAS Rechtsbijstand uit Amsterdam verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder complicaties? Een familieconflict oplossen? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Amsterdam.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

DAS Rechtsbijstand N.V.
Branche
Mediation
KVK
33110754
Bedrijfsvorm
Naamloze vennootschap blijkens statuten structuurvennootschap
Oprichtingsdatum
15-07-1963
Medewerkers
650

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators