error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat DAS of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van mediators in de omgeving van Rotterdam.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij DAS uit Rotterdam op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk scheiden, zonder problemen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Rotterdam.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom enkel met mediators in de buurt van Rotterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat altijd voorop!

DAS
  • Beursplein 37, 2288EC, Rotterdam
  • 020-6518888
  • das.nl
Branche
Mediation
KVK
34283483
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
18-09-2007
Medewerkers
54

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators