DAS is een bemiddelaar die jou kan helpen met een conflict. Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van mediation bedrijven in de buurt van Rotterdam.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Rotterdam.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Heb je een conflict met een ander? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijk conflict? DAS uit Rotterdam levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met bemiddeling in de regio van Rotterdam.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze website. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.