Daniels Huisman Advocaten is een mediation specialist die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van mediators in de omgeving van Almelo.

Heb je een onenigheid met iemand anders? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Daniels Huisman Advocaten uit Almelo verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan scheiden, zonder obstakels? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Almelo.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Almelo.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!