Dammers Advocatuur & Mediation is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Haarlem.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder problemen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Haarlem.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Dammers Advocatuur & Mediation uit Haarlem op de juiste plek.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Haarlem.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.