Ontdekken wat Daemen Poelman Advocaten & Mediators of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van mediators in Brunssum laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Brunssum.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Daemen Poelman Advocaten & Mediators uit Brunssum verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Brunssum.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We werken samen met verscheidene partners in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.