error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Da Vinci Consultancy of een andere mediator voor je kan betekenen? Om goede offertes in te zien van mediators in de regio van Driebergen-Rijsenburg laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Da Vinci Consultancy uit Driebergen-Rijsenburg goed.

Werkzaamheden

Zo vlug als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Driebergen-Rijsenburg.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediators in de regio van Driebergen-Rijsenburg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Da Vinci Consultancy
Branche
Mediation
KVK
53415779
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-1992
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators