error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Czarnota Advocatuur Mediation of een andere mediator voor je kan betekenen? Om goede prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in de buurt van Oosterhout laat je jouw wensen achter in het formulier.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Czarnota Advocatuur Mediation uit Oosterhout goed.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Oosterhout.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht jou daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Oosterhout.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Czarnota Advocatuur Mediation
  • Esdoornlaan 45A, 4902TN, Oosterhout
  • 0162-692223
  • czarnota.nl
Branche
Mediation
KVK
67117198
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
24-10-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators