Meer informatie over wat Cromwijk Mediation & Coaching of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om passende prijsvoorstellen te bekijken van mediators in de regio van Hattem laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Hattem.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We doen zaken met verschillende ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder obstakels? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Hattem.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Cromwijk Mediation & Coaching uit Hattem levert objectieve bemiddeling tussen partijen.