error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Cour Consult is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een conflict Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de omgeving van Waalre laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een partij die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Cour Consult uit Waalre goed.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Waalre.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best helpen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Waalre.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Cour Consult
Branche
Mediation
KVK
17165693
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
12-05-2004
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators