Cour Consult is een mediator die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediators in de buurt van Waalre.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Waalre.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via deze website. We werken samen met een groot aantal partners in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter helpen.

Taken

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Waalre.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Cour Consult uit Waalre op de juiste plek.