error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Convenu Scheidingspraktijk of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van mediators in de omgeving van Oirschot.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Convenu Scheidingspraktijk uit Oirschot goed.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Oirschot.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Oirschot.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We doen zaken met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Convenu Scheidingspraktijk
  • Beerseweg 11, 5688HD, Oirschot
  • 073 7470059
  • convenu.nl
Branche
Mediation
KVK
64439593
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators