Weten wat Convenu Scheidingspraktijk of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om goede kostenplaatjes te ontvangen van bemiddelaars in de buurt van Oirschot laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een mediator die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Convenu Scheidingspraktijk uit Oirschot goed.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Oirschot.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook enkel met mediators in de regio van Oirschot.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!