Ontdekken wat Convea of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de buurt van Zuidwolde.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Zuidwolde.

Scheiden

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Convea uit Zuidwolde verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Zuidwolde.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We werken samen met bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.