Ontdekken wat Context Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van mediation bedrijven in Doetinchem laat jij jouw details achter in het formulier.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Doetinchem.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Context Mediation uit Doetinchem goed.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken vanuit een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Doetinchem.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.