error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Context Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van mediators in de buurt van Doetinchem laat je jouw details achter in het formulier.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Context Mediation uit Doetinchem verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Doetinchem.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediators uit de omgeving van Doetinchem.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Context Mediation
Branche
Mediation
KVK
09083956
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
12-09-1994
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators