error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Consonant Mediation of een andere mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in Utrecht laat je jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Consonant Mediation uit Utrecht goed.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Utrecht.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Utrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We doen zaken met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Consonant Mediation
Branche
Mediation
KVK
30203833
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
08-03-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators