Consonant Mediation is een mediator die jou kan helpen bij een onenigheid. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van mediation bedrijven in Utrecht laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom alleen met mediators in de buurt van Utrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Utrecht.

Heb je een onenigheid met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Consonant Mediation uit Utrecht op de juiste plek.