Weten wat Consensus Echtscheiding & Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om passende prijsvoorstellen in te zien van mediators in de omgeving van Rosmalen laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Rosmalen.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We werken samen met partners in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Rosmalen.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Consensus Echtscheiding & Mediation uit Rosmalen goed.