error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Consensus Echtscheiding & Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Rosmalen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Consensus Echtscheiding & Mediation uit Rosmalen op de juiste plek.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Rosmalen.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Rosmalen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We werken samen met ondernemers in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Consensus Echtscheiding & Mediation
Branche
Mediation
KVK
67634044
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-01-2017
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators