error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat ConsenQuest of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van Erica laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met iemand? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? ConsenQuest uit Erica biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo snel als het kan scheiden, zonder hindernissen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Erica.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Erica.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

ConsenQuest
Branche
Mediation
KVK
54308240
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators