Weten wat ConsenQuest of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Erica.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediators in de regio van Erica.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met verschillende ondernemers in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Denk hierbij aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Erica.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij ConsenQuest uit Erica op de juiste plek.