Confluent is een mediator die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang kosteloze offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Utrecht.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Utrecht.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Confluent uit Utrecht biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom alleen met mediators in de buurt van Utrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We doen zaken met verscheidene partners in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.