error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Confluent of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van mediators in Utrecht laat je jouw details achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Confluent uit Utrecht goed.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Utrecht.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Utrecht.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We werken samen met een groot aantal partners in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Confluent
  • Mauritsstraat 102, 3583HW, Utrecht
  • 0622414079
  • confluent.nl
Branche
Mediation
KVK
30254190
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-11-2003
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators