Concord Mediation is een mediation specialist die jou kan assisteren met een ruzie. Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van bemiddelaars in de buurt van Heiloo.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Heiloo.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Concord Mediation uit Heiloo goed.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken op een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Heiloo.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.