error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

CONCIES is een mediator die jou kan assisteren met een onenigheid. Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in Heiloo laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij CONCIES uit Heiloo op de juiste plek.

Diensten

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Heiloo.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Heiloo.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

CONCIES
  • Vrieswijk 146, 1853VJ, Heiloo
  • 06-21203655
  • concies.nl
Branche
Mediation
KVK
37090220
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators