Erachter komen wat CONCIES of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van mediators in de omgeving van Heiloo.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Heiloo.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze website. We doen zaken met bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Heiloo.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij CONCIES uit Heiloo op de juiste plek.