error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Comprom Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van bemiddelaars in de buurt van Purmerend.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Comprom Mediation uit Purmerend goed.

Werkzaamheden

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Purmerend.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Denk hierbij aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediators in de buurt van Purmerend.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Comprom Mediation
Branche
Mediation
KVK
58609512
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-08-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators