Compass Mediation is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Koudekerke.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Koudekerke.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Compass Mediation uit Koudekerke levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Koudekerke.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We werken samen met partners in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.