error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Compass Mediation of een andere mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte offertes in te zien van mediation bedrijven in de regio van Koudekerke laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Compass Mediation uit Koudekerke op de juiste plek.

Oplossingen

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in ieder geval goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Koudekerke.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken op een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediators in de regio van Koudekerke.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We doen zaken met partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Compass Mediation
Branche
Mediation
KVK
62481037
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators