error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Colette Busch Psychologie & Mediation of een andere mediator voor je kan doen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van mediators in de omgeving van 's-Gravenhage laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen je onderneming? Colette Busch Psychologie & Mediation uit 's-Gravenhage verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks 's-Gravenhage.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom alleen met mediators in de buurt van 's-Gravenhage.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Colette Busch Psychologie & Mediation
Branche
Mediation
KVK
62376500
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
19-01-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators