Meer informatie over wat Colette Busch Psychologie & Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de omgeving van 's-Gravenhage laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediators in de buurt van 's-Gravenhage.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We doen zaken met verscheidene partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Denk hierbij aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van 's-Gravenhage.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Colette Busch Psychologie & Mediation uit 's-Gravenhage op de juiste plek.