error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Cohen Advocatuur & Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Amstelveen.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Cohen Advocatuur & Mediation uit Amstelveen verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Amstelveen.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Amstelveen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Cohen Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
59524669
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2014
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators