Cohen Advocatuur & Mediation is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een conflict. Om goede prijsvoorstellen te bekijken van mediators in de omgeving van Amstelveen laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in conflict? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Cohen Advocatuur & Mediation uit Amstelveen goed.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Amstelveen.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een issue hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best helpen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediators uit de omgeving van Amstelveen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We werken samen met verscheidene partners in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!