error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Cocon Conflictbemiddeling is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een ruzie Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Vledder.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Cocon Conflictbemiddeling uit Vledder goed.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Vledder.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Vledder.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Cocon Conflictbemiddeling
Branche
Mediation
KVK
04040901
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-09-1991
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators