Cocon Conflictbemiddeling is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een ruzie. Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de regio van Vledder.

Heb je een conflict met een ander? Met de overheid, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Cocon Conflictbemiddeling uit Vledder op de juiste plek.

Diensten

Zo vlug als het kan scheiden, zonder obstakels? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Vledder.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Vledder.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!