Coben advocaten | mediators is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Om passende kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in Winschoten laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Coben advocaten | mediators uit Winschoten goed.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Winschoten.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediators in de buurt van Winschoten.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!