Ontdekken wat CLINT Lawyers & Mediators of een andere mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in de regio van Amsterdam laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Amsterdam.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? CLINT Lawyers & Mediators uit Amsterdam verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.