error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat CLINT Lawyers & Mediators of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij CLINT Lawyers & Mediators uit Amsterdam goed.

Taken

Zo spoedig als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Amsterdam.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken vanuit een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediators in de regio van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

CLINT Lawyers & Mediators
  • Jozef Israëlskade 48F, 1072SB, Amsterdam
  • 020-8200330
  • clintlegal.com
Branche
Mediation
KVK
64685934
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
03-12-2015
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators