error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Clever Mediation is een mediator die jou kan helpen met een ruzie Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van bemiddelaars in de buurt van Amsterdam laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Clever Mediation uit Amsterdam biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Amsterdam.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Clever Mediation
Branche
Mediation
KVK
34265087
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators