Erachter komen wat Clever Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in Amsterdam laat je jouw wensen achter in het formulier.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk scheiden, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Amsterdam.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Clever Mediation uit Amsterdam goed.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met bemiddeling in de regio van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.