Erachter komen wat Claessens Mediation & Training of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediators in de regio van Bergen op Zoom.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Claessens Mediation & Training uit Bergen op Zoom goed.

Taken

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Bergen op Zoom.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Bergen op Zoom.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!