CKU Mediation is een mediator die jou kan assisteren met een conflict. Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van mediators in de buurt van Dongen.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Dongen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Dongen.

Heb je ruzie met iemand anders? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? CKU Mediation uit Dongen biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.