error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat CKU Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Dongen.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? CKU Mediation uit Dongen biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Dongen.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van Dongen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

CKU Mediation
Branche
Mediation
KVK
74512064
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
08-04-2019
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators