Ontdekken wat Circles-Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van bemiddelaars in de regio van Ede.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Ede.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de website. We werken samen met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Oplossingen

Zo vlug als het kan scheiden, zonder obstakels? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Ede.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een mediator die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Circles-Mediation uit Ede op de juiste plek.