error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Circles-Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Ede laat je jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Circles-Mediation uit Ede goed.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Ede.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Ede.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We werken samen met een groot aantal partners in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Circles-Mediation
Branche
Mediation
KVK
09096819
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
18-08-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators