error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Cilissen Advocatuur is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een conflict Om passende kostenplaatjes te ontvangen van mediators in Geldrop laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Cilissen Advocatuur uit Geldrop op de juiste plek.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Geldrop.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een issue hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook enkel met mediators in de regio van Geldrop.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We doen zaken met partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Cilissen Advocatuur
Branche
Mediation
KVK
17242217
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators