Erachter komen wat Cilissen Advocatuur of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg gratis voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Geldrop.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Cilissen Advocatuur uit Geldrop verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Geldrop.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Geldrop.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!