Christoph & Wakker Familierecht is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de regio van Utrecht.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Christoph & Wakker Familierecht uit Utrecht verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Utrecht.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Utrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd voorop!