error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Christina Hosman Mediation is een mediator die jou kan ontzorgen met een conflict Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Leerdam.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de overheid, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Christina Hosman Mediation uit Leerdam verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Leerdam.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Leerdam.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We doen zaken met verschillende bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Christina Hosman Mediation
Branche
Mediation
KVK
72949481
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
05-11-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators