Meer informatie over wat Christina Hosman Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in Leerdam laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met iemand? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Christina Hosman Mediation uit Leerdam biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Leerdam.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Denk hierbij aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Leerdam.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We doen zaken met ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!