Chin-A-Fat De Voort Familierecht Advocaten en Mediators is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van mediators in de omgeving van Breda.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Chin-A-Fat De Voort Familierecht Advocaten en Mediators uit Breda levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo snel mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Breda.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Breda.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We werken samen met verscheidene partners in verschillende branches. Service staat altijd voorop!