error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Chin-A-Fat De Voort Familierecht Advocaten en Mediators of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Breda.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Chin-A-Fat De Voort Familierecht Advocaten en Mediators uit Breda op de juiste plek.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Breda.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken op een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Breda.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Chin-A-Fat De Voort Familierecht Advocaten en Mediators
Branche
Mediation
KVK
20147983
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators